Vind ons op

Zita

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ toont nieuwe foto van GRUWELIJKE brandwonde en geeft update: “Het maakt mij er niet sexyer op!” (foto)

Entertainment

Laura uit ‘Blind Getrouwd’ toont nieuwe foto van GRUWELIJKE brandwonde en geeft update: “Het maakt mij er niet sexyer op!” (foto)

Na een bezoekje aan het ziekenhuis heeft Laura Lieckens nu meer zicht op wat haar te wachten staat.

Voor wie niet goed weet waarover het gaat: Laura liet vorige week aan haar volgers op Instagram weten dat ze kokend water over haar buik en blote bovenbenen had laten vallen.

Daarbij deelde ze ook enkele foto’s van de brandwonden. Dat doet ze nu opnieuw op haar Instagram Story, maar ze geeft er ook ineens een update over haar situatie bij. “Ik mag niet zwemmen, ik mag niet in de zon, maar bon… We overleven dat wel, we maken er het beste van”, klinkt het nu in een reeks video’s.

“Het maakt mij er niet sexyer op”

Ze wil iedereen bedanken voor de vele lieve berichten die ze kreeg. Ook toont ze een nieuwe foto van haar brandwonde (zie onderaan, red.)… “Als je het zo bekijkt: het maakt mij er niet meteen sexyer op… Maar de dokter wist me te vertellen dat het normaal gezien wel zou genezen, maar dat het wel enkele jaren nodig zal hebben voor het bijna niet meer zichtbaar is. Dat is wel klote, maar kijk: elk nadeel heeft z’n voordeel. Dan moet ik weer even niet aan mijn summerbody werken en kan ik wat extra Duveltjes drinken en dan ben ik gelukkig hé”, klinkt het met een knipoog.

Opgelet: schokkende foto:

Foto: Instagram Story ‘lauralieckens’

Foto: Instagram

Meer in Entertainment

To Top