HomeNieuwsEntertainmentLaura Tesoro openhartig over seks: “Ik hou van variatie en afwisseling”

Laura Tesoro openhartig over seks: “Ik hou van variatie en afwisseling”

De Vlaamse zangeres Laura Tesoro heeft enkele leuke details over haar seksleven uit de doeken gedaan in het nieuwe MNM-programma ‘Lotte Gaat Diep’. Zo verklapte ze onder meer wat haar favoriete seksplaat is…

In ‘Lotte Gaat Diep’ praat Lotte Vanwezemael met bekende Vlamingen over seksgerelateerde onderwerpen. Zondag was niemand minder dan Laura Tesoro te gast. Toen het over maandstonden ging, herinnerde de 23-jarige zangeres zich meteen een hilarisch momentje. “De eerste keer dat ik een tampon moest gebruiken, kreeg ik die er echt niet in. Dat ging niet. Mijn moeder zei op een gegeven moment: ‘doe niet belachelijk, je neemt de pil, als er een piemel in kan, dan ook een tampon’. Ik ga dat nooit vergeten. Ik vond dat zo grappig. Maar toen dacht ik ook: ‘ah ja, da’s kei logisch eigenlijk’. Dat was geen taboe bij ons thuis, dat helpt wel. Want als je daar niet over kunt praten thuis is dat moeilijk, denk ik”, vertelt ze.

Gekke plaatsen

Laura houdt van romantiek, maar als het op seks aankomt, mag het af en toe ook eens wat wilder zijn. “Ik hou wel van variatie en afwisseling, dus beiden vinden we leuk”, klinkt het.

Zo vinden zij en haar vriend Jordan het ook leuk om te vrijen op gekke plaatsen. “Wij houden een lijstje bij van de tofste plekken waar we seks hebben gehad. Laten we zeggen dat we allebei wel van variatie houden. Jordan is ook mijn beste vriend. Net twee kleine kinderen die iets ondeugend gaan doen”, lacht ze.

Seks op muziek

Het mag niet verbazen dat muziek ook een beetje centraal staat in hun seksleven. Als één bepaald nummer afspeelt, duiken ze meteen onder de lakens. “Mijn favoriete nummer is ‘The Take’ van Tory Lanez en Chris Brown. Als ik dat nummer hoor, wil ik meteen grinden tegen mijn vriend. (lacht) We houden wel van die sexy vibes. Het is niet dat ik tijdens de seks stop om muziek op te zetten, maar als een van de twee die playlist opzet, weten we allebei hoe laat het is, dus soms doen we dat ook opzettelijk. Dan is het spontane moment een beetje weg, maar ja. Er staat bij ons thuis ook gewoon vaak muziek op. Soms kan het zijn dat die muziek opstaat terwijl we ons aan het klaarmaken zijn, en dan komt er zo’n nummer en denken we: ‘ja, let’s go!’ (lacht) Dan beginnen we tegen elkaar te dansen en hopla. Wij houden van variatie en ik denk dat dat het gezondst is, want dan wordt je het nooit beu”, besluit ze.

Het volledige interview met Laura Tesoro kan je HIER herbeluisteren.

Het bericht Laura Tesoro openhartig over seks: “Ik hou van variatie en afwisseling” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels