HomeNieuwsEntertainmentDeze Harry Potter-Airbnb heeft themakamers in de stijl van de Zweinsteinafdelingen

Deze Harry Potter-Airbnb heeft themakamers in de stijl van de Zweinsteinafdelingen

Harry Potter-fans, opgelet! Deze Harry Potter-Airbnb in Orlando, in de Amerikaanse staat Florida, is een must op je bucket list. 

De fans van de tovenaarsleerling, ook bekend als Potterheads, kunnen een nieuwe vakantiebestemming op hun to do-lijstje zetten: een Airbnb in het thema van Harry Potter. De franchise, gebaseerd op de boeken van de Britse auteur J.K. Rowling, heeft een heel gepassioneerde fanbase, en daar speelt dit logement nu handig op in.

De Airbnb, bekend als Wizards Way, bevat acht kamers, die elk ingericht zijn in een bepaald thema. Zo kunnen tot zestien Potterheads er onderdak vinden. Vier kamers zijn ingericht volgens de afdelingen van tovenaarsschool Zweinstein: Griffoendor, Zwadderich, Huffelpuf en Ravenklauw. Andere themakamers zijn bijvoorbeeld de Zweinsteinexpres, de Wegisweg en de Beukwilg-scène uit ‘Harry Potter en de Geheime Kamer’. Gasten kunnen in themakamers onderverdeeld worden door de Sorteerhoed op te zetten, zoals de hoed in de verhalen van Harry Potter leerlingen onderverdeelt in afdelingen op Zweinstein.

Geluidseffecten

Daarnaast is er nog een thuisbioscoop, gedecoreerd als het Verboden Bos, en een speelkamer met pool en tafelvoetbal, ingericht in het Zwerkbal-thema. Bij het zwembad staat een levensgroot schaakbord, dat aan bod kwam in ‘Harry Potter en de Steen der Wijzen’. Om het magische gevoel te vergroten, bevat het hele huis ook geluidseffecten, stoom dat uit de Zweinsteinexpres geblazen wordt, en andere speciale effecten. Ondanks de coronapandemie kunnen er dezer dagen nog steeds overnachtingen geboekt worden.

Het bericht Deze Harry Potter-Airbnb heeft themakamers in de stijl van de Zweinsteinafdelingen verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels