HomeNieuwsEntertainmentKoen Wauters openhartig over scheiding: «Het was nooit de bedoeling»

Koen Wauters openhartig over scheiding: «Het was nooit de bedoeling»

Koen Wauters praat in een eerlijk interview over zijn scheiding met Valerie De Booser. Zo heeft hij het er nog vaak lastig mee. «Ik ben niet eenzaam, maar voel me wel soms alleen», klinkt het.

Twee jaar geleden maakten Valerie De Booser (42) en Koen Wauters (54) bekend dat ze, na een huwelijk van 16 jaar, uit elkaar gingen. Valerie had een tijdje een nieuwe vriend, maar Koen bleef sindsdien single.

Rust

Intussen heeft Clouseau een nieuw album: ‘Jonge wolven’. Heel wat nummers verwijzen naar de scheiding tussen Valerie en Koen. «In liedjes worden veel dingen uitvergroot. Een paar nummers van de plaat gaan over mijn scheiding en wat zoiets met je doet. Maar nu is er rust. Als het stil is, is dat niet erg. Ik ben niet eenzaam, maar voel me wel soms alleen. Als ik een avond alleen thuiszit en de kinderen zijn ook weg, dan moet ik soms wel even slikken. Het was natuurlijk nooit de bedoeling dat ik in deze situatie zou belanden», vertelt hij in Het Laatste Nieuws.

Glas halfvol

Gelukkig heeft de sympathieke zanger een goede entourage. «Mensen rondom jou zeggen dat er betere tijden komen. Er komt een tijd dat het glas weer halfvol is. Ik heb geleerd dat je ook zonder iemand gelukkig kan zijn. Meer zelfs, ik kan er nu soms ronduit van genieten eens alleen te zijn en mijn zin te doen», besluit hij.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/koen-wauters-openhartig-over-scheiding-het-was-nooit-de-bedoeling

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels