HomeNieuwsEntertainmentFabrizio uit ‘De Bachelor’ doet mysterieus over volgende aflevering: «Ik kijk er...

Fabrizio uit ‘De Bachelor’ doet mysterieus over volgende aflevering: «Ik kijk er al naar uit!»

Wie ‘De Bachelor’ volgt, weet dat er al heel wat gebeurd is in het datingprogramma. Maar de volgende aflevering zou weleens extra spannend kunnen worden, zo doet een Instagrambericht van Fabrizio vermoeden.

Afgelopen woensdag zagen we dat Fabrizio Tzinaridis het erg gezellig had met Madieke. Er werd alweer gekust, wat de teller op 4 brengt. Maar deze keer hing er échte romantiek in de lucht. Achteraf zei Fabrizio ook dat Madieke het best kuste van de vier dames die hij ‘beter heeft leren kennen’.

Verwachtingen overstegen

Hij is in een Instagrambericht dan ook laaiend enthousiast over Madieke. «Wat iedereen denk ik wel gezien heeft is dat: Het heel gezellig was. En daarna warm, maar vooral nat. Mijn date met Madieke oversteeg al mijn verwachtingen. Op een goede manier. Daar waar bij onze eerste date geen blijk van romantiek in de lucht hing, was dat dit keer heel anders. Margaux vond het allemaal wat minder leuk. De date met Madieke én het roeren in de geitenmelk. Esmée bracht me tijdens onze eerste 1 op 1 date naar nieuwe hoogtes en Sanne riep me tijdens de cocktailparty ook even op het matje», schrijft hij.

Snelle evolutie

Maar wanneer hij nogmaals afscheid neemt van Tatjana, lijkt hij te hinten op een spectaculaire volgende aflevering. «Tatjana kreeg deze week geen roos. Je was een fantastisch knappe, ambitieuze vrouw die niet echt de kans gehad heeft om me beter te leren kennen, maar zoals dat in de volgende afleveringen zal blijken, gaat het nu ook enorm snel. I wish you all the best! Can’t wait till the next episode…», besluit hij met een gechoqueerde emoticon. We zijn alvast razend benieuwd!

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/fabrizio-uit-de-bachelor-doet-mysterieus-over-volgende-aflevering-ik-kijk-er-al-naar-uit

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels