HomeNieuwsEntertainmentKat Kerkhofs deelt intieme vakantiefoto's. Maar fans maken zich zorgen over Dries...

Kat Kerkhofs deelt intieme vakantiefoto’s. Maar fans maken zich zorgen over Dries Mertens: “Wat is er gebeurd?” (foto’s)

Nog op zoek naar leuke vakantieplannen?

Wel, dan loont het misschien de moeite om Kat Kerkhofs te volgen op Instagram. Eerder deze week deelde ze al zomerse plaatjes vanop Zanzibar.

Vandaag pakt de presentatrice dan weer uit met prachtige en intieme foto’s uit het ‘Serengeti Nationaal Park’, Tanzania. Op de plaatjes zien we een gelukkige Dries en Kat genieten van de fantastische omgeving en natuur. Én van elkaar.

“Wat is er gebeurd?”

“It’s gonna take a lot to drag me awaaaay from youuu🐘 What an unforgettable experience with my forever adventure buddy 🧡”, plaatst Kerkhofs bij onderstaande reeks foto’s. Maar fans maken zich zorgen over één detail.

“En dan zou je denken dat het voetbalplein risicovol is. Een weekje naast jou en hij zit al in de bandage 😂”, grapt Leen Dendievel. “Oei wat is met het armpje gebeurd?”, gaat een andere fan bezorgd verder. “Wat is dat aan Dries zijn arm?”, klinkt het verder nog.

Wel, Dries onderging begin vorige week een ‘stabilisatie-operatie aan de schouder’. Dat wist HLN te melden. Dus we durven, in afwachting van een antwoord van Kat of Dries op de vele bezorgde reacties, vermoeden dat Dries gewoon nog wat ‘steun’ kan gebruiken aan zijn schouder. Komt goed!

Foto: Instagram – Bron operatie aan schouder: HLN

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels