HomeNieuwsEntertainmentInstagram-pagina Britney Spears ontploft na laatste post: “Vrijheid komt eraan, Britney!” (video)

Instagram-pagina Britney Spears ontploft na laatste post: “Vrijheid komt eraan, Britney!” (video)

De heisa rond popzangeres Britney Spears gaat allesbehalve liggen. La Spears getuigde deze week nog telefonisch met de rechter voor een tweede keer en zou nu haar eigen advocaat mogen inschakelen. Ondertussen zorgen ook enkele posts op Instagram voor heel wat beroering bij fans.

Op de dag van haar telefonische getuigenis heeft Spears – of althans de persoon die zich voor de nog steeds populaire artieste voordoet op sociale media – een foto gepost van zichzelf in een meidkostuum. Heel willekeurig, weinig context en dus wéér een reden voor fans en volgers om zich zorgen te maken.

#FreeBritney

Maar kijk, nog geen 24 uur later alweer een nieuwe post op Instagram. Deze keer een video, waarin we Spears zien paardrijden en rollebollen. “Aan de beterhand, mensen… Aan de beterhand! Ik voel me dankbaar en gezegend. Dank aan al m’n fans die me steunen. Jullie hebben geen idee wat het betekent om zo gesteund te zijn. God bless you all! En dit ben ik al vierend te paard. #FreeBritney”, aldus Spears. En vooral die laatste hashtag zorgt ervoor dat fans weer hoop hebben gekregen. Wordt ongetwijfeld vervolgd.

Foto: Instagram Britney Spears

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels