HomeNieuwsEntertainmentKaren Damen laat deze week haar eerste single horen

Karen Damen laat deze week haar eerste single horen

Haar naam doet wellicht nog altijd aan K3 denken, maar deze week laat Karen Damen haar eerste single als soloartiest op het publiek los. Daarnaast krijgen fans ook al een voorproefje van haar eerste plaat te horen.

‘Karen Maakt een Plaat’ wordt pas in februari uitgezonden op VIER, maar kijkers krijgen deze week al een trailer van de docusoap te zien. Daarin krijgen we de zangeres haar eerste solonummer te horen. De titel is nog niet bekend, maar het zal een Nederlandstalig nummer zijn.

In de docusoap zullen Vlamingen de weg zien die Karen aflegt terwijl na vele jaren bij K3 aan een solocarrière werkt. “Deze plaat is wie ik écht ben. Ofwel hoor je het graag, ofwel niet. Maar niemand gaat kunnen zeggen dat mijn muziek slecht is gemaakt”, aldus de zangeres.

Lotto Arena

Op 16 maart staat Karen voor het eerst alleen in de Lotto Arena, maar dat maakt haar niet bang. “Ik heb niet het gevoel dat ik daar alleen moet staan. Meer nog, ik heb meer dan ooit het gevoel dat ik niet alleen ben.” vertelt ze aan Het Nieuwsblad. “Ik ga gewoon mijn liedjes zingen waarvan ik weet dat ik ze kan zingen, ik ben er heel gerust in.”

 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels