HomeNieuwsEntertainmentDries Mertens en Kat Kerkhofs delen foto vol liefde

Dries Mertens en Kat Kerkhofs delen foto vol liefde

Het nieuws dat er maandenlang een haar in de boter zat tussen Dries Mertens en Kat Kerkhofs is velen niet ontgaan. Het lijkt nu weer beter te gaan met het koppel.

Dit voorjaar werd in de wandelgangen gefluisterd dat de Rode Duivel en zijn vrouw een punt achter hun huwelijk zouden zetten. Zoals het er nu naar uitziet, lijkt dat idee van de baan. Zo stonden de geliefden gisteren voor het eerst in lange tijd samen op een Instagram-foto.

Het koppel heeft samen een huis in het Italiaanse Napels, waar de Rode Duivel in een voetbalclub speelt. Aangezien ze ook graag vertoeven in Leuven, de stad waar ze hun jeugd hebben doorgebracht, pendelen ze doorgaans heen en weer tussen de twee steden. De laatste maanden werd Kat opvallend vaak in Leuven gezien, wat kon wijzen op hun tijdelijke breuk.

Jeugdliefde

In 2015 stapten Mertens en zijn vriendin na een relatie van tien jaar in het huwelijksbootje. Dat het tussen de twee grote liefde is, bewijst de voetballer door telkens hij een doelpunt maakt met zijn handen een hartje naar de camera te vormen. Dit doet hij enkel en alleen voor zijn Kat.

Laten we hopen dat we dit gebaar vaak zullen zien op het wereldkampioenschap volgend jaar.

A post shared by katkerkhofs (@katkerkhofs) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels