HomeNieuwsEntertainmentKetnet viert twintigste verjaardag

Ketnet viert twintigste verjaardag

Deze week viert Ketnet zijn twintigste verjaardag. Om dat te vieren, zet de kinder- en jeugdzender heel wat op het programma. 

‘Liegebeest’, ‘Kulderzipken’, ‘Postbus X’, ‘Spring’, ‘W817’, ‘En daarmee basta!’, ‘Samson en Gert’ en ‘De Boomhut’ zijn enkele voorbeelden van de populairste programma’s die de zender doorheen de afgelopen twintig jaar heeft uitgezonden. Voor veel twintigers en dertigers zijn ze pure nostalgie. Wij weten alvast wat we deze week gaan bingewatchen, want op VRT NU zijn alle afleveringen vanaf vandaag tot eind december beschikbaar.

Iedereen viert mee

De verjaardagsweek van Vlaanderens favoriete jeugdzender kan natuurlijk niet onopgemerkt voorbij gaan. Daarom zullen heel wat oude Ketnet-gezichten deze week in allerlei programma’s verschijnen. Zo is het praatprogramma Van Gils & Gasten vandaag aan Ketnet gewijd en zijn er allerlei bekende Ketnetters te gast. Daarnaast zullen voormalige Ketnet-wrappers doorheen de week een handje toesteken bij het aankondigen van de programmering en ook bij radiozender MNM komen heel wat bekenden op bezoek.

Natuurlijk hoort bij een verjaardag ook een groot feest. Wie geen tickets voor het verjaardagsconcert “Throwback thursday in het Sportpladijs” kon bemachtigen, kan de show donderdag vanaf 20uur rechtstreeks meevolgen op MNM.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels