HomeNieuwsEntertainmentJoan en Mert uit ‘Love Island’ uit elkaar: «We hebben geen ruzie,...

Joan en Mert uit ‘Love Island’ uit elkaar: «We hebben geen ruzie, maar…»

‘Love Island’-winnaars Joan en Mert zijn geen koppel meer. Dat maakten ze bekend op Instagram. «Natuurlijk zit je in mijn hart, maar het is tijd om los te laten», klinkt het.

Joan Pronk en Mert Okatan deden vorig jaar mee aan de tweede editie van ‘Love Island’. Ze werden het winnende koppel en vertrokken met 25.000 euro naar huis.

Geen klik

Jammer genoeg is er een einde gekomen aan hun liefdesverhaal. Ze zijn tot de conclusie gekomen dat het niet klikte. «Bij deze willen Mert en ik laten weten dat wij helaas een punt achter onze relatie hebben gezet. Het is even een verdrietige en moeilijke tijd maar wij hebben er vrede mee. Gelukkig hebben wij geen ruzie of iets raars maar het werkte simpelweg niet. Mert, ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen en dat wij een mooie tijd hebben gehad, ook van jou heb ik weer wat geleerd. En ik hoop dat je een mooie toekomst tegemoet gaat en weer verder gaat met jouw eigen dingen in jouw leven. Natuurlijk zit je in mijn hart, maar het is tijd om los te laten», schrijft Joan op Instagram.

Mooie woorden

Ook Mert pende enkele mooie woorden neer voor Joan. «Ik ben dankbaar dat ik jou heb leren kennen. Ik heb er heel veel van geleerd en ik wens jou het allerbeste in de toekomst. Dit meen ik echt uit mijn hart. Nu zie ik in hoe mooi, maar ook hoe moeilijk liefde kan zijn. Joan, je zit in mijn hart, maar het is tijd om los te laten», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/joan-en-mert-uit-love-island-uit-elkaar-we-hebben-geen-ruzie-maar

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels