HomeNieuwsEntertainmentJay-Z openhartig over moment dat moeder uit de kast kwam

Jay-Z openhartig over moment dat moeder uit de kast kwam

In een interview vertelt de Amerikaanse rapper Jay-Z hoe hij reageerde op het nieuws dat zijn moeder lesbisch was. “Toen ze voor me zat en zei dat ze iemand graag zag, begon ik te huilen, omdat ik zo blij was voor haar.”

Jay-Z onthulde vorig jaar al voor de buitenwereld dat zijn moeder lesbisch is. Nu heeft Netflix een voorsmaakje gegeven van een interview met de wederhelft van Beyoncé. Daarin heeft hij het over het moment dat zijn moeder, Gloria Carter, uit de kast kwam. “Ik huilde omdat ik zo gelukkig voor haar was. Dat ze vrij was”, legt Jay-Z uit in het fragment. Volgens de muzikant kan ze nu eindelijk zijn wie ze echt is.

‘Smile’

Toen Carter acht maanden geleden haar zoon op de hoogte bracht over haar geaardheid, was Jay-Z het album ‘4:44’ aan het opnemen. De rapper besliste om een nummer te maken over haar outing genaamd ‘Smile’.

Vorig jaar vertelde Carter al over haar revelatie in een podcast. “Naast een moeder, ben ik ook deze persoon, is het dit leven dat ik leid. En toen begon mijn zoon te wenen, omdat hij besefte wat voor een vreselijk leven ik voordien moest gehad hebben. Maar mijn leven was nooit vreselijk. Het was gewoon anders”, zei ze toen.

Het bericht Jay-Z openhartig over moment dat moeder uit de kast kwam verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels