HomeNieuwsEntertainmentColin Farrell laat zich preventief opnemen in afkickliniek

Colin Farrell laat zich preventief opnemen in afkickliniek

Colin Farrell heeft zich vrijwillig laten opnemen in een ontwenningskliniek. De acteur kampt niet met een verslaving, maar acht de kans groot dat hij in oude gewoontes hervalt. Dat melden verschillende Amerikaanse entertainmentsites.

Farrell heeft een druk jaar achter de rug met de release van drie films. Volgens US Weekly is de Ierse acteur uitgeput na een lange promotietournee voor de film ‘The Killing of a Sacred Deer’. Een insider vertelde de entertainmentsite dat Farell niet aan de drugs zit. “Hij heeft niet gebruikt, maar hij wilde weer op koers komen zodat hij ook niet gaat gebruiken”, aldus de bron.

De 41-jarige Farrell laat zich opnemen in het bekende afkickkliniek ‘The Meadows’ in de staat Arizona. Het centrum krijgt vaker bekendheden over de vloer, waaronder Harvey Weinstein, Tiger Woods en Selena Gomez. Een maand in de instelling kost net geen 30.000 euro.

Niet de eerste keer

De acteur kampte eerder met een verslaving en ging hiervoor in 2005 in behandeling. In 2008 vertelde de Ier in een interview hoe erg hij er tijdens die periode aan toe was. Bekijk het filmpje hieronder.

Het bericht Colin Farrell laat zich preventief opnemen in afkickliniek verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels