HomeNieuwsEntertainmentIs dit de 23 jaar jongere vriendin van steracteur Brad Pitt? (foto’s)

Is dit de 23 jaar jongere vriendin van steracteur Brad Pitt? (foto’s)

Steracteur en volgens ‘experten’ nog steeds één van de knapste mannen op onze planeet Brad Pitt zou een nieuwe vriendin hebben. En het is meteen een zogenaamd ‘groen blaadje’, want ze is maar liefst 23 jaar jonger en niet onbekend voor het grote publiek: Pitt zou tegenwoordig vaak gezien worden met Lykke Li.

Lykke Li is een Zweedse zangeres bekend van de monsterhit ‘I Follow Rivers’, waar onze eigenste Triggerfinger ook nog een prachtige cover van had gemaakt. Verschillende bronnen uit de entourage van Pitt vertellen dat hij aan het daten is, maar ‘niet serieus’. Of dat dan met Lykke Li is, waar hij regelmatig mee gespot wordt, dat wordt noch bevestigd noch ontkend.

Angelina Jolie

Pitt heeft er al wat relaties opzitten en niet met de minste: zo was hij jaren samen met Jennifer Aniston en heeft hij 6 kinderen met Angelina Jolie. Met die laatste vormde hij jarenlang hét Hollywood-koppel. Na de breuk hoopten vele fans dat hij terug iets zou beginnen met Aniston, maar die hoop werd tot nog toe nooit werkelijkheid.

Foto: AFP/GETTY

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels