HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Daniëlle verrast volgers met HEUGLIJK nieuws: «Wat leuk, gefeliciteerd!»

‘Temptation’-Daniëlle verrast volgers met HEUGLIJK nieuws: «Wat leuk, gefeliciteerd!»

Daniëlle Damhuis, die we nog kennen uit ‘Temptation Island’, is in verwachting van haar eerste kindje. Dat maakte ze bekend op Instagram.

Daniëlle deed in 2018 met Mezdi mee aan het populaire verleidingsprogramma. Dat liep niet goed af, want Mezdi maakte het iets te gezellig met enkele verleidsters. Daniëlle kreeg dan weer gevoelens voor Fabrizio.

Bodybuilder

Na het programma gingen Daniëlle en Mezdi dan ook uit elkaar. Niet veel later leerde ze Avni Ozyurt, een bodybuilder, kennen. Ze zijn nog steeds samen en binnenkort komt daar zelfs een baby bij, want Daniëlle is zwanger van een jongetje. «Rijkdom», schrijft ze naast een foto van hun gender reveal.

Felicitaties

Haar volgers zijn in de wolken met het leuke nieuws. «Van harte gefeliciteerd! Super trots op jullie. Geniet ervan!», «Wat leuk, gefeliciteerd», en «Wat een mooi nieuws», klinkt het onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-danielle-verrast-volgers-met-heuglijk-nieuws-wat-leuk-gefeliciteerd

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels