HomeNieuwsEntertainmentVan deze zanger had acteur Ben Affleck een naaktposter hangen in zijn...

Van deze zanger had acteur Ben Affleck een naaktposter hangen in zijn kamer

Sterren die fan zijn van andere sterren, dat hoeft niet meer te verbazen. Ook topacteur Ben Affleck, bekend van films als Justice League, Pearl Harbor en Armageddon, heeft zo zijn idolen. In een interview tijdens de ‘Kelly Clarkson Show’ bekende hij dat hij zelfs een naaktposter van één van zijn idolen had opgehangen in zijn kamer.

Zijn liefde voor de legendarische zanger Prince had hij al op jonge leeftijd. “Mijn favoriete muzikant was Prince, hij is echt een genie. En ik was een zeer gesofisticeerde negenjarige jongen,” zo vertelt Affleck. Waarop Kelly Clarkson, eveneens een immens populaire zangeres, een foto liet zien van de poster die de acteur in zijn kamer had hangen.

Naakte Prince

Maar echt beschaamd was Affleck niet en ook zijn ouders vonden het niet erg. “Kijk, ik was negen jaar oud, ik was een grote Prince-fan. Mijn moeder was ook heel begripvol. Ik nam de poster, hingen hem op en dacht bij mezelf: ‘Ja, dat is dé man. Dat is de artiest die ik graag heb.” Initieel was moederlief niet meteen een voorstander, zo vertelt Affleck: “Ik zag zowat vijftien verschillende gedachten passeren in haar hoofd om dan uiteindelijk te landen op ‘Dat is mooi’”, lachte de acteur.

Foto: AFP/GETTY

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels