Vind ons op

Zita

Cardi B laat zich van haar pikantste kant zien ter promotie van nieuwe single (foto)

Entertainment

Cardi B laat zich van haar pikantste kant zien ter promotie van nieuwe single (foto)

Zangeres en hiphopster is niet om een stuntje meer of minder verlegen. Zeker niet als het gaat om de release van een nieuwe muzieksingle. Om wat extra aandacht te vestigen op haar samenwerking met Normani – die we nog moeten kennen uit X-Factor van het jaar 2012 – ging ze… uiteraard naakt.

Artistiek naakt, moeten we er wel meteen bij zeggen, want met enkele strategisch geplaatste haarlokken (in Photoshop hoogstwaarschijnlijk) kunnen we nu niet meteen spreken van een ‘plat stukje bloot’. Niet dat het haar miljoenen fans veel uitmaakt, zij lieten in de comments alvast weten enorm enthousiast te zijn over de single ‘Wild Side’.

Eerste single

Voor partner-in-crime Normani is het de eerste single in twee jaar. Het album zou volgens insiders nog voor deze zomer zijn. In een Instagram Story liet Cardi alvast weten enorm opgetogen te zijn: “Ik heb het gevoel dat dit Normani’s grote comeback wordt en ik wil dat jullie haar behandelen alsof het haar verjaardag is”, zo sprak ze haar volgers toe. “Het nummer is in ieder geval geweldig en ik ben zo trots op haar. Ik heb enkel maar een ondersteunende rol!”

Foto: Instagram Cardi B

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top