HomeNieuwsEntertainmentIN BEELD. Wie worden de bruidsmeisjes van Meghan Markle?

IN BEELD. Wie worden de bruidsmeisjes van Meghan Markle?

Nu de verloving tussen Meghan Markle en de Britse prins Harry officieel bekend is, zijn veel mensen aan het speculeren geslagen over het droomhuwelijk van het bekende paar. Een vraag die bij velen door het hoofd spookt, is wie de bruidsmeisjes van de actrice zullen zijn.

Traditiegetrouw kiest het Britse koningshuis voor minderjarige bruidsmeisjes. De kans is dus groot dat prinses Charlotte opnieuw zal stralen als bloemenmeisje, net zoals ze eerder dit jaar al deed bij de trouw van Pippa Middleton.

Prinses Charlotte
AFP / K. Wigglesworth

Als we gaan kijken naar de oudste vriendinnen van Markle, is Janina Gavankar een grote kanshebber. De twee actrices zijn ruim vijftien jaar hechte vrienden, zo blijkt ook uit een recent Instagrambericht. “Ik ben zo trots op hoe ver we samen gekomen zijn en ik ben ontzettend dankbaar voor elke stap die ik met jou kan delen”, schreef de verloofde van prins Harry op het sociale medium.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Een tweede hartsvriendin die we regelmatig zien passeren op de Instagrampagina van Markle is Priyanka Chopra. “Dankzij onze gemeenschappelijke carrières hebben we kunnen bonden”, zei de actrice en voormalige Miss World eerder. “En uiteindelijk zijn we goede vrienden geworden.”

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Vriendinnen die je leert kennen terwijl je studeert, zijn vriendinnen voor het leven, wordt wel eens gezegd. Dat klopt zeker voor producer en schrijfster Lindsay Roth. Zij volgde samen met Markle literatuurlessen aan de Northwestern University en ze zijn sindsdien boezemvriendinnen. De wederhelft van Harry was zelfs als Maid of Honour tijdens het huwelijk van Roth.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Daarnaast zijn de ogen ook gericht op Jessica Mulroney, stylist en bestie van de toekomstige bruid. De dames leerden elkaar kennen toen Markle naar Canada verhuisde voor haar rol in de advocatenserie ‘Suits’. 

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Als we de geruchtenmolen mogen geloven, zal tot slot ook Serena Williams een van de bruidsmeisjes worden. De 36-jarige ‘Suits’-ster heeft de tennisster drie jaar geleden leren kennen, maar de twee hadden vanaf het begin een duidelijke klik.

A post shared by Meghan Markle (@meghanmarkle) on

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels