HomeNieuwsEntertainmentAstrid Coppens lokt amper volk naar bioscoop

Astrid Coppens lokt amper volk naar bioscoop

‘Verborgen Verlangen’, de eerste Vlaamse langspeelfilm waarin Astrid Coppens een hoofdrol speelt, heeft de afgelopen dagen een kleine 12.500 mensen naar de ­bioscoop gelokt. “Met deze opkomst kunnen we niet blij zijn”, klinkt het. 

Wie reikhalzend uitkeek naar Coppens’ filmdebuut, zal zich wellicht eenzaam hebben gevoeld in de bioscoopzaal. Zes dagen na de première van ‘Verborgen Verlangen’ blijkt uit officiële cijfers dat de opkomst voor de film bijzonder mager was. “Bij de 12.500 bezoekers zitten ook de deelnemers aan de speciale ladies nights”, aldus Isabelle Couvreur van Kinepolis Film Distribution. Ook de genodigen op de première en avant-première hebben het lage bezoekersaantal flink opgekrikt.

The Loft

Het had weinig gescheeld of haar rol in ‘Verborgen Verlangen’ was niet het filmdebuut van de televisiepersoonlijkheid geweest. In 2013 kon heel tv-kijkend Vlaanderen in het programma ‘Astrid in Wonderland’ zien dat de actrice een gooi deed naar een bijrol in ‘The Loft’. De scène met Coppens werd uiteindelijk uit de film geknipt.

Twee Tot De Zesde Macht ééN GIF by vrt - Find & Share on GIPHY

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels