HomeNieuwsEntertainment‘Temptation Island’-verleiders te zien in nieuw programma

‘Temptation Island’-verleiders te zien in nieuw programma

Vier verleiders uit het huidige seizoen van ‘Temptation Island’ en 3 mannen uit de vorige editie krijgen een eigen programma. In ‘De Verleiders’ moeten de heren al hun kennis over de kunst van het verleiden bovenhalen.

Fabrizio, Gino en Mathew van het huidige seizoen en Ken, Alex en Levi van vorig jaar zullen mannen bijstaan in het versieren van vrouwen. Elke week gaat een van de experten een single man opleiden tot een professionele hartenveroveraar. Geen makkelijke opdracht, want deze vrijgezellen hebben het moeilijk om met vrouwen te praten. Ze hebben de vakkundige begeleiding broodnodig.

De deelnemers worden onderworpen aan een opdracht en ’s avonds klaargestoomd voor een date. De verleiders geven via een oortje tips. Aan het einde van de reeks wordt duidelijk welke deelnemer zich de beste verleider mag noemen. Het nieuwe programma zal vanaf 12 april te zien zijn op de Nederlandse zender Videoland.

‘I Love You Tattoo’

Vanaf 17 mei zal op Videoland ook het programma ‘I Love You Tattoo’ te zien zijn. Hierin zullen Fabrizio en ex-verleidster Pommeline tatoeages zetten bij andere koppels die een tekening voor elkaar kozen.

• Just a day on the job with @pommelinetilliere  ‍♂️  • #Iloveyoutattoo #makingoff #shoot @rtl5

Une publication partagée par Kleurplaat  (@fabrizio_tzinaridis) le

Het bericht ‘Temptation Island’-verleiders te zien in nieuw programma verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels