HomeNieuwsEntertainmentHilarisch! ‘Temptation’-binken voeren Instagram-oorlog

Hilarisch! ‘Temptation’-binken voeren Instagram-oorlog

Het zit er bovenarms op tussen ‘Temptation Island’-verleider Fabrizio en Mezdi. Op Instagram smijten ze non-stop met beledigingen. Fans smullen alvast van het haantjesgedrag.

In een nog niet zo ver verleden vertrokken Daniëlle en Mezdi als een gelukkig koppel naar het paradijselijk Thailand voor de opnames van ‘Temptation Island’. Maar al snel kwam verleider Fabrizio op de proppen die als een blok viel voor de Nederlandse blondine. Tot grote ergernis van Mezdi liet zijn vriendin ook een tattoo door Fabrizio zetten. “Als die tatoeage echt is, teken ik Fabrizio op mijn voorhoofd, klonk het bij een boze Mezdi op het kampvuur.

Haantjesgedrag 

Over de verdere ontwikkelingen van het programma mogen de heren contractueel niks zeggen, maar het staat vast dat ze elkaar rauw lusten. Mezdi plaatste op sociale media een tutorial ‘how to draw a wolf’. Een duidelijke sneer naar zijn concurrent die een ietwat abstracte versie van het dier op Daniëlle tatoeëerde. Daarop diende de Limburgse tattoo-artiest hem van repliek door op Instagram Stories te antwoorden met: “Lucky for me I can DRIVE home later.” Mezdi verloor onlangs nog zijn rijbewijs nadat de politie beelden te zien kreeg van zijn roekeloos rijgedrag.

Het bericht Hilarisch! ‘Temptation’-binken voeren Instagram-oorlog verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels