HomeNieuwsEntertainmentAmber Heard schenkt deel scheidingsgeld aan ziekenhuis

Amber Heard schenkt deel scheidingsgeld aan ziekenhuis

Amber Heard heeft een aanzienlijk bedrag gestort aan een kinderziekenhuis in Los Angeles. Het geld komt uit de schikking die ze met haar ex-man Johnny Depp trof na hun scheiding in 2016. Toen beloofde ze een deel van het geld te schenken aan het goede doel.

Amber Heard zou een bedrag tussen de 1 miljoen dollar (810.000 euro) en 5 miljoen dollar (4,05 miljoen euro) aan een kinderziekenhuis in Los Angeles hebben overgeschreven. Volgens entertainmentsite TMZ staat Heard op een lijst met donateurs. De actrice beloofde twee jaar geleden de 7 miljoen dollar (5,7 miljoen euro) die ze kreeg van haar scheiding te doneren aan twee goede doelen: het kinderziekenhuis waar ze zich al tien jaar voor inzet en mensenrechtenorganisatie ACLU. Het geld voor die laatste organisatie zou gaan naar projecten voor vrouwelijke slachtoffers van geweld.

In 2016 scheidde Heard van Johnny Depp na 15 maanden huwelijk. De actrice beschuldigde Depp van huiselijk geweld. Ondertussen is Heard single nadat ze voor de tweede keer een einde maakte aan haar relatie met Elon Musk in februari. In augustus vorig jaar gingen de twee uiteen omdat ze te weinig tijd hadden voor elkaar.

‘Aquaman’

De 31-jarige actrice is afkomstig uit de Amerikaanse staat Texas. Ze maakte haar filmdebut in 2004 in de film ‘Friday Night Lights’. Momenteel werkt ze aan de superheldenfilm ‘Aquaman’ waarin ze de rol van ‘Mera’ vertolkt. De prent zal later dit jaar op het witte doek te zien zijn.

Het bericht Amber Heard schenkt deel scheidingsgeld aan ziekenhuis verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels