HomeNieuwsEntertainmentHet wachten is voorbij: ‘Temptation Island’ keert vanavond terug

Het wachten is voorbij: ‘Temptation Island’ keert vanavond terug

De donkere tijden zijn voorbij, het heerlijke licht van ‘Temptation Island’ schijnt opnieuw op ons. Vanavond zendt VIJF de eerste twee afleveringen van het nieuwe seizoen van de realityserie uit. En het belooft een hete boel te worden daar in Thaïland.

Vlaanderen weet opnieuw waar het over kan praten met zijn buur, kapper, collega of toevallige passant: ‘Temptation Island’ is opnieuw te bekijken op televisie. Voor het tiende seizoen trekt de relatietest opnieuw naar Thaïland, waar vier koppels vijftien dagen van elkaar worden gescheiden. In die periode zullen acht mannelijke en acht vrouwelijke vrijgezellen testen hoe trouw de partners zijn.

Nieuw dit jaar is de introductie van ‘De Hut’. Dat is een plek waar de deelnemers zich kunnen afzonderen en hun hart kunnen uitstorten. De beelden worden niet getoond tijdens de kampvuren, dus de koppels, vrijgezellen en het publiek krijgen ze op hetzelfde moment te zien.

Over en weer vreemdgaan

VIJF heeft de spanning goed opgebouwd door de namen van de vrijgezelle mannen, vrouwen en de koppels druppelgewijs bekend te maken, maar er is toch al het een en het ander duidelijk geworden. Zo zien de Aalstse Deborah en Tim ‘Temptation Island’ als de volgende stap in hun relatie. Geraken er samen door, dan wacht hen een eigen stek en ja, er ligt al een ring klaar.

Het andere Vlaamse koppel, Megan en Kevin uit Oostende, zijn nog maar een jaar samen. Daarin wist Kevin toch al vijf keer vreemd te gaan. Bij Megan staat de teller op één keer. Het valt af te wachten of ze zullen kunnen weerstaan tegen de verleiding.

Mezdi en Daniëlle, twee twintigers uit Groningen, hebben geen duidelijk regels voor elkaar vastgelegd. Ze weten van elkaar perfect wat kan en wat niet, klinkt het. Het andere Nederlandse koppel, Jeremy en Vannessa, denken al concreet een een gezamelijke toekomst. Maar eerst moet Jeremy bewijzen dat hij het vertrouwen verdient van zijn vriendin, want in het verleden was dat al eens reden om de relatie even op pauze te zetten.


 

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels