HomeNieuwsEntertainmentKatherine Heigl krijgt vaste rol in ‘Suits’

Katherine Heigl krijgt vaste rol in ‘Suits’

Katherine Heigl zal te zien zijn in het nieuwste seizoen van ‘Suits’. De actrice is vooral bekend van haar rol als Izzy in de ziekenhuisserie ‘Grey’s Anatomy’ en speelde ook mee in films als ‘27 Dresses’ en ‘Knocked Up’.

Volgens The Hollywood Reporter zal Heigl de rol spelen van Samantha Wheeler, een veelbelovende nieuwe partner van het advocatenkantoor Pearson Specter Litt. De actrice heeft naar eigen zeggen al veel zin in dit nieuwe hoofdstuk van haar carrière. “Deelnemen aan ‘Suits’ is de perfecte manier om niet alleen samen te werken met een producent die ik enorm bewonder, maar om ook onderdeel te worden van een show en cast waar ik een enorme fan van ben”, zei de blondine. “Ik heb vanaf het allereerste begin naar de serie gekeken en voel me ongelofelijk gelukkig als het nieuwste lid van de Pearson Spectre Litt-familie.”

Meghan Markle en Patrick J. Adams

Eerder raakte al bekend dat er ook zonder hoofdrolspelers Meghan Markle en Patrick J. Adams nog een achtste seizoen komt van ‘Suits’. Heigl zal dus flink uit de pijp moeten komen om die leemte op te vullen. Andere hoofdrolspelers als Gabriel Macht, Sarah Rafferty en Rick Hoffman blijven hun rol wel nog vertolken.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels