HomeNieuwsEntertainmentGeorge Clooney ontmoette Amal in eigen huis

George Clooney ontmoette Amal in eigen huis

De beste plek om je toekomstige wederhelft te ontmoeten? Gewoon in je eigen huis, aldus George Clooney. Tijdens de Netflix talkshow van David Letterman vertelde de 56-jarige acteur dat hij zijn huis niet eens hoefde te verlaten om Amal Alamuddin te leren kennen.

“Een wederzijdse vriend van ons zei: ‘Ik kom even langs. Kan ik een vriendin meenemen?’ En ik dacht ‘natuurlijk”, zei de voormalige vrouwenversierder. En blijkbaar was er onmiddellijk een duidelijke klik, al twijfelde Clooney nog even over het effect van zijn charmes. “We bleven de hele nacht praten en ik kreeg haar e-mailadres. Daarna zijn we elkaar blijven schrijven, maar ik wist echt niet of ze verder iets met me wilde. Ik vreesde dat we gewoon goede vrienden zouden blijven.”

De rest is natuurlijk geschiedenis. In 2014 is het koppel getrouwd en ondertussen zijn ze de trotse ouders van een 7 maand oude tweeling, Ella en Alexander.

Nog een grappig weetje: achteraf hoefde Clooney Amal zelfs niet meer voor te stellen aan zijn ouders. Op het moment van de ontmoeting waren zij toevallig ook bij hem thuis.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels