HomeNieuwsEntertainment‘Harry Potter And The Cursed Child’ breekt nu al record

‘Harry Potter And The Cursed Child’ breekt nu al record

Straf! ‘Harry Potter And The Cursed Child’ heeft een nieuw record gevestigd op Broadway. Het toneelstuk heeft tijdens de derde week van de try outs de hoogste weekomzet voor een niet-musical ooit geboekt. 

‘Harry Potter And The Cursed Child’ is nog niet eens in premiere gegaan, maar brengt al stevig wat geld op. In de derde week van de voorvertoning leverden acht voorstellingen meer dan 1,7 miljoen euro op. Het vorige record stond sinds 2014 op naam van ‘All The Way’ met Bryan Cranston in de hoofdrol. Toen bracht de laatste week van de voorstellingen 1,4 miljoen euro in het laatje.

De officiële premiere van ‘Harry Potter And The Cursed Child’ in New York staat gepland voor 25 april. Het toneelstuk vindt plaats 19 jaar na de gebeurtenissen van het laatste Harry Potter-boek, ‘Harry Potter And The Deathly Hallows’.

J.K. Rowling

‘Harry Potter And The Cursed Child’ werd geschreven door Jack Thorne. Het stuk is gebaseerd op een boek dat J.K. Rowling schreef samen met Thorne en John Tiffany. In het verhaal gaan de kinderen van Harry, Ron en Hermelien naar de beroemde tovenaarsschool Zwijnstijn.

Het bericht ‘Harry Potter And The Cursed Child’ breekt nu al record verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels