Vind ons op

Zita

“Harry en Meghan weten niet wat ze met al hun geld moeten doen”

Entertainment

“Harry en Meghan weten niet wat ze met al hun geld moeten doen”

”Prins Harry (36) en zijn echtgenote Meghan (39) weten niet wat ze met hun geld moeten doen”, aldus het weekblad Primo. Het koppel zou blijkbaar té veel verdienen met hun projecten en hun deals met Spotify en Netflix.

Bij die laatste zou het zelfs om een contract gaan van meer dan 100 miljoen euro. En daar betaal je natuurlijk wel wat belastingen op. Volgens een kennis van de prins zou het koppel “net zoals iedereen” proberen te vermijden, op een legale manier. “Ze zijn van plan veel uit te geven aan werkgerelateerde reizen, kantoorgebouwen, een privéjet, een limousine of twee,… dingen die ze kunnen afschrijven.”

”Britse koninklijke familie”


”Uiteraard zetten zowel Harry als Meghan zich ook in voor talloze goede doelen.” Analisten voorspellen dat ze beiden goed op weg zijn om miljardairs te worden, ook al was dat volgens de kennis nooit de bedoeling. “Anderzijds zijn ze heel trots op hetgeen ze verwezenlijken. Ze zijn niemand iets verschuldigd, ze doen het allemaal zelf, zonder hulp van de Britse koninklijke familie.”

Foto: BELGA/AFP

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top