HomeNieuwsEntertainmentGwyneth Paltrow openhartig over seks met bekende Hollywoodacteurs: «Technisch uitmuntend»

Gwyneth Paltrow openhartig over seks met bekende Hollywoodacteurs: «Technisch uitmuntend»

De Amerikaanse actrice Gwyneth Paltrow klapt in een podcast uit bed over enkele bekende exen. Zo looft ze de ‘technische kwaliteiten’ van Ben Affleck.

Gwyneth Paltrow kennen we van kaskrakers zoals ‘Shakespeare in Love’ en ‘The Talented Mr. Ripley’, maar ook in ‘Seven’, een psychologische misdaadthriller uit 1996, speelde ze een hoofdrol. Eén van haar tegenspelers was Brad Pitt (59), met wie ze destijds ook een relatie begon. Ze waren zelfs een jaar verloofd, maar een huwelijk kwam er nooit van. «Het was meteen liefde op het eerste gezicht. Maar ik was nog zo jong en wist niet wie ik was, dat moest ik nog volop ontdekken. Ik was zo verdrietig toen Brad en ik uit elkaar gingen. Het was de juiste beslissing, maar het was zeer moeilijk», vertelt ze in de podcast ‘Call her daddy’.

Goede kussers

Een tijdje later begon de 50-jarige actrice iets met Ben Affleck (50), die vorig jaar in het huwelijksbootje stapte met Jennifer Lopez (53). Podcasthost Alex Cooper vroeg haar wie van de twee het best in bed was. «Ze zijn alle twee fantastische kussers. Tussen mij en Brad was er zoveel chemie en aantrekking, hij was toen de liefde van mijn leven. En Ben was dan weer op technisch vlak uitmuntend», klinkt het.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/gwyneth-paltrow-openhartig-over-seks-met-bekende-hollywoodacteurs-technisch-uitmuntend

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels