HomeNieuwsEntertainmentIrina Shayk daagt Instagram uit met doorschijnende outfit: «Knapste vrouw op deze...

Irina Shayk daagt Instagram uit met doorschijnende outfit: «Knapste vrouw op deze planeet» (foto)

Het Russische model Irina Shayk heeft enkele gedurfde foto’s gedeeld op Instagram. Haar volgers vinden het helemaal goed en overladen haar met complimenten.

«Alle regels aan het overtreden», knipoogt Irina Shayk op Instagram naast enkele foto’s waarop ze de nadruk legt dat ze geen beha draagt onder haar outfits. Het 37-jarige model, dat onder meer een relatie had met voetballer Cristiano Ronaldo en acteur Bradley Cooper, lokt op die manier Instagram uit de tent.

Adembenemend

In de reacties wordt er smakelijk gelachen met haar knipoog, al kan ze vooral op heel wat bewondering rekenen. «Je breekt voortdurend de regels op de meest betoverende manier», «In het volgende leven wil ik zoals jou zijn», «De knapste vrouw op deze planeet», «Onvoorstelbaar mooi!», «Adembenemend! Regels zijn er om gebroken te worden en het is leuk!», en «Ik hou van je outfit!», laten haar volgers onder meer weten.

Instagram Cryg4KEuzkL


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://www.metrotime.be/nl/showbizz/irina-shayk-daagt-instagram-uit-met-doorschijnende-outfit-knapste-vrouw-op-deze-planeet-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels