HomeNieuwsEntertainmentGRUWELIJK: Speels dansje van Britney Spears loopt zéér fout af (video)

GRUWELIJK: Speels dansje van Britney Spears loopt zéér fout af (video)

Koude rillingen krijgen we er van…

Doorgaans is het leuk vertoeven op de Instagram-pagina van ‘ons Britney’. Maar gisteren deelde de dame een bijzonder pijnlijk momentje. En dat mag je letterlijk nemen!

Onderstaande video begint, naar goeie gewoonte, vrolijk en speels. We zien Britney het beste van zichzelf geven op ‘Sex on Fire’ van de ‘Kings Of Leon’. Leuke moves én leuke muziek: meer moet dat niet zijn.

“’t Was al zes maanden geleden dat ik nog eens gedanst had, dus ik ging er volledig voor. En ja… ik draag geen schoenen, ik weet het! Zo heb ik meer grip tijdens het dansen”, laat ze weten.

“Op het einde van het filmpje hoor je het moment waarop ik mijn voet breek. Sorry, ’t is nogal luid”, besluit ze. En dat is NIET overdreven. Onderstaande video is dan ook niet geschikt voor gevoelige kijkers!

https://www.instagram.com/p/B9C_PDTg2Eq/

Haar partner Sam liet op Instagram weten dat Britney tijdens het dansen haar middenvoetsbeentje gebroken had. Gelukkig is ze in goeie handen, zo blijkt uit onderstaande video en foto’s. Druk op het pijltje naar rechts om meer plaatjes te zien:

https://www.instagram.com/p/B8uAKfBAE8-/

Foto: Instagram

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels