Vind ons op

Zita

‘Blind Getrouwd’-deelnemer neemt op RANZIGE wijze wraak op overspelige bruid (video)

Entertainment

‘Blind Getrouwd’-deelnemer neemt op RANZIGE wijze wraak op overspelige bruid (video)

Zo, dat was blijkbaar ook geen ‘match made in heaven’.

Net als bij het ‘Blind Getrouwd’ dat wij hier kennen, worden er in de Australische variant ook twee wildvreemden door ‘experts’ aan elkaar gekoppeld.

Zo ook ene David Cannon en zijn vrouw Hayley Vernon. Maar al snel ging het ‘iets minder’ tussen de twee. David had namelijk vernomen dat Hayley met een ander gekust had. ’t Ging zelfs om een andere deelnemer van het programma!

Da’s natuurlijk niet zo netjes, maar dat kan zéker ook gezegd worden van de wraakactie van David. En dan drukken we ons nog zacht uit. Hij had nog een sleutel van Hayleys appartement… “Ik ben mijn spullen gaan ophalen. In de badkamer gebeurde het hele incident. Ze liet het toilet altijd vuil achter, niet echt lady like. Ik vond het echt vies hoe het toilet eruit zag. Dat was toen ook het geval en ik heb een tandenborstel genomen en er het toilet mee geschrobd”, lezen we op Nieuwsblad.be.

David plaatste de tandenborstel nadien terug waar ie ‘m gevonden had… Hij maakte zélf beelden van zijn wraakactie… Achteraf zou hij wel spijt hebben gehad van zijn gore daad. Hayley overweegt nu juridische stappen te ondernemen tegen de man.

Onderstaand hebben we nog twee video’s: eentje van Davids wraakactie en eentje waarin zijn ‘wangedrag’ aan de andere deelnemers getoond wordt tijdens een diner. Kijk maar!https://www.instagram.com/p/B9BoASlD2Gh/
https://www.instagram.com/p/B8xWm8XImVK/
https://www.instagram.com/p/B8Lqwe-Agv_/

Foto: Instagram – Bron: Nieuwsblad.be/Daily Mail

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top