HomeNieuwsEntertainmentGaëlle Garcia Diaz verbaast zichzelf met lingeriefoto: «Vijf maanden geleden zat er...

Gaëlle Garcia Diaz verbaast zichzelf met lingeriefoto: «Vijf maanden geleden zat er nog een baby in mijn buik»

Voormalige Jim-veejay Gaëlle Garcia Diaz werd in juni voor het eerst mama. Van haar zwangerschap is echter – tot haar eigen verbazing – niets meer te zien.

Op 12 juni beviel Gaëlle Garcia Diaz van een jongetje dat luistert naar de naam Jake-Dean. Het 33-jarige model én ex van Marouane Fellaini ziet er enkele maanden later weer zo strak uit dat ze evengoed niet zwanger geweest zou kunnen zijn.

Geen buikje meer

Dat vindt ze zelf ook opvallend, zo geeft ze aan bij enkele lingeriefoto’s. «Bij het zien van deze foto’s kan ik me niet meer voorstellen dat mijn kleine Jake-Dean vijf maanden geleden nog alle ruimte in mijn buik in beslag nam. Ik ben blij dat ik mijn buik weer kwijt ben, maar heb tevens een beetje nostalgie naar mijn zwangere buik…», schrijft ze op Instagram.

Bewondering

Haar volgers kunnen hun ogen evenmin geloven en uiten hun bewondering. «Ik heb niet zo’n prachtlichaam en ik ben niet eens zwanger geweest», « Hadden we allemaal maar zo’n buik na de bevalling…», «Jij hebt onvoorstelbare genen», «Zelfs zonder baby heb ik niet zo’n perfecte buik», en «Tja, niet iedereen wordt zo hard verwend door Moeder Natuur», klinkt het onder meer in de reacties.

Instagram ClWe_4aIkxi


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/gaelle-garcia-diaz-verbaast-zichzelf-met-lingeriefoto-vijf-maanden-geleden-zat-er-nog-een-baby-mijn-buik

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels