HomeNieuwsEntertainmentBritney Spears lokt kritiek uit met foto: «Vanwaar die nood om je...

Britney Spears lokt kritiek uit met foto: «Vanwaar die nood om je tepel te tonen?!»

Heel wat fans van Britney Spears zijn bezorgd over haar nadat ze een opvallende foto deelde. Mensen vinden dat ze er «droevig» uitziet en vragen zich af waarom ze zo nodig haar borsten moet tonen.

Jarenlang heeft Britney Spears onder de voogdij van haar vader geleefd. Sinds deze zomer is dat niet meer het geval en lijkt het alsof ze helemaal bevrijd is. De 40-jarige zangeres en mama van twee deelt sindsdien regelmatig gewaagde foto’s op Instagram, al hebben heel wat fans hun twijfels of ze wel zo gelukkig is.

Geen beha

Gisteren, bijvoorbeeld, postte ze een kiekje waarop ze een doorschijnend nachtkleedje draagt. Fans vragen zich af wat de bedoeling daarvan is. «Doe maar alsof dit niet gaat over het tonen van je borst», «Vanwaar die nood om je tepel te tonen?! Het begint gênant te worden», «Een dikke nee. Ga alsjeblieft nieuwe kleding kopen», en «Waarom draag je niet gewoon een beha?», lezen we onder meer in de reacties.

Triestige blik

Anderen maken zich zorgen over het feit dat er geen lach af kan. «Waarom zie je eruit alsof je hebt geweend?», «Ik zie zoveel verdriet in je ogen», «Wat is er in godsnaam aan de hand? Ik vraag me af of ze dit wel zelf deelt», «Hoe komen die blauwe blekken op je pols?», en «Oké, nu ben ik echt heel bezorgd», klinkt het ook.

Instagram ClU8I_-rtpe


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/britney-spears-lokt-kritiek-uit-met-foto-vanwaar-die-nood-om-je-tepel-te-tonen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels