HomeNieuwsEntertainmentFans van 'The Lord of the Rings' in paniek: "Moeten we bloot...

Fans van ‘The Lord of the Rings’ in paniek: “Moeten we bloot verwachten?!”

Je weet het of je weet het niet, maar Amazon is momenteel druk in de weer met een ‘The Lord of the Rings’-serie. Voor fans als mezelf fantastisch nieuws, maar toch baart het sommigen ook zorgen, want de geruchten gaan de ronde dat we wat naakt zullen voorgeschoteld krijgen.

Er is heel weinig geweten rond de reeks, maar blijkbaar zouden er zogenaamde ‘intimiteitscoaches’ ingehuurd zijn. En dat zou dan weer rechtstreeks willen zeggen dat we enkele seksueel getinte beelden mogen verwachten. Een petitie om naakt uit de serie te weren haalde ondertussen al meer dan 40.000 handtekeningen.

”Overtuigd katholiek”

Fans laten dan ook luidkeels weten tegenstand te zullen bieden: “Het werk van schrijver Tolkien zit vol christelijk symbolisme. Hij was een overtuigd katholiek en zijn herinnering mag niet bevuild worden met goedkoop naakt. Zijn creaties zijn voor de hele familie en dat moet zo blijven.” Met de ‘The Lord of the Rings’-serie produceert gigant Amazon meteen ook de duurste serie aller tijden. Een precieze releasedatum is nog niet bekend.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels