HomeNieuwsEntertainmentKourtney Kardashian doet seksleven uit de doeken: «Het mag een beetje pijn...

Kourtney Kardashian doet seksleven uit de doeken: «Het mag een beetje pijn doen»

Kourtney Kardashian heeft heel wat details onthuld over haar seksleven. Zo heeft ze voor zichzelf dingen ontdekt die ze wil delen. «Ik heb geleerd dat je alle remmen moet durven los te gooien in bed», klinkt het.

Sinds kort is Kourtney Kardashian samen met Blink 182-drummer Travis Barker (45). Blijkbaar is het niet alleen dikke liefde tussen hen, maar heeft haar seksleven ook een upgrade gekregen.

Wilde seks

De 42-jarige realityster deelt op haar website Poosh enkele pittige seksgeheimen. «Recent is een nieuwe wereld voor mij opengegaan. Ik hou nu meer van wilde seks. Het mag wat bruut zijn. Het mag een beetje pijn doen. Dat maakt alles veel intenser. Dierlijk bijna. Ik heb geleerd dat je alle remmen moet durven los te gooien in bed. Zo beleef je alles veel dieper en wordt niet alleen je seksleven, maar ook je relatie beter. Vraag hem om af en toe aan je haren te trekken, of om je hard te knijpen. En doe hetzelfde bij hem. Geloof me: dit maakt alles héél anders. Veel pittiger. Je zal opkijken hoeveel passie er in jou en je partner verscholen zit», lezen we in TV Familie.

Verliefder dan ooit

Ze beweert dat ze zich sinds haar nieuwe ‘aanpak’ een stuk geliefder voelt dan voordien. «Vroeger dacht ik dat je als een prinses moet behandeld worden in bed. Dat liefde zacht en teder moet zijn. Nu weet ik beter. Teder en lief kan af en toe leuk zijn, maar echt waar: prinsessen maken niks mee. Stoute meisjes beleven veel meer. En ze hebben daardoor betere relaties. Ik heb nooit eerder zo verlangd naar een man als nu. Ik voel me verliefder dan ooit. En geliefder dan ooit. Dat heeft alles te maken met de remmingen die ik heb laten vallen. Twijfel niet en doe het! Jullie zullen me allemaal dankbaar zijn», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/kourtney-kardashian-doet-seksleven-uit-de-doeken-het-mag-een-beetje-pijn-doen

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels