HomeNieuwsEntertainmentSprookjesmusical met muziek van Britney Spears in de maak

Sprookjesmusical met muziek van Britney Spears in de maak

De liedjes van Britney Spears zijn binnenkort te horen in een nieuwe prinsessenmusical. In ‘Once Upon a One More Time’ worden maar liefst 23 liedjes van de zangeres gebruikt. Spears heeft al een repetitie bijgewoond en is zeer tevreden. “Het is zo spannend en leuk dat er een musical komt met mijn liedjes.”

‘Once Upon a One More Time’ is een nieuwe sprookjesmusical waar 23 liedjes van Britney Spears in te horen zullen zijn. De voorstelling heeft niets te maken met het leven van de Amerikaanse popzangeres, maar geeft een humoristische, moderne en feministische kijk op het leven van bekende personages uit sprookjes. Dat liet de eigenaar van het James L Nederland Theater in Chicago weten aan The New York Times.

Verhaal

“Assepoester krijgt een existentiële crisis en wordt omringd door andere Disney-prinsessen, een knappe sprookjesprins, de achtste dwerg van Sneeuwwitje, nog een hele reeks andere sprookjesfiguren”, aldus John Hartmere, de schrijver van de musical.

Samenwerking

Britney Spears heeft al een repetitie bijgewoond en is bijzonder tevreden. “Het is zo spannend en leuk dat er een musical komt met mijn liedjes. Vooral eentje die zich afspeelt in zo’n magische wereld vol personages waarmee ik ben opgegroeid. Het is echt een droom die uitkomt!” De makers van de musical werken al jaren aan het samen met Britney Spears om een concept te ontwikkelen dat haar unieke stijl en opgewektheid weerspiegelt.

De show gaat 13 november in première in Nederlander Theater in Chicago. Daarna wil de productie de musical ook naar Broadway in New York brengen.

Het bericht Sprookjesmusical met muziek van Britney Spears in de maak verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels