HomeNieuwsEntertainmentJitske Van de Veire gaat zonder make-up door het leven: «Zo bevrijdend!»...

Jitske Van de Veire gaat zonder make-up door het leven: «Zo bevrijdend!» (foto)

Jitske Van de Veire heeft een foto gedeeld waarop ze geen make-up draagt. Ze kiest er al een tijdje voor om make-up links te laten liggen. Haar volgers reageren lovend.

Al een jaar lang heeft Jitske Van de Veire geen make-up meer opgedaan. Hoewel de 28-jarige eigenares van kapperszaak Wakko én woordvoerster van ‘Wel Jong’ het daar vroeger lastig mee had, voelt ze zich daar nu erg goed bij. « Serving you natuurlijke looks elke dag. Sinds een jaar ga ik zonder make-up door het leven: da’s zo bevrijdend. Vroeger kwam ik niet buiten zonder. Nu kan ik me niet meer inbeelden hoe het zou zijn met», schrijft ze naast een make-uploze foto op Instagram.

Respect

Haar volgers tonen massaal veel bewondering voor haar keuze. «Je ziet er stralend uit! Meer mensen zouden dit moeten doen», «Mooi zo naturel», «Ik ben 42 en heb nog nooit in mijn leven make-up gebruikt. Ik ga het ook nooit doen. Ik vind dat mensen puur natuur op hun mooist zijn. Het is slecht voor je huid, productie is belastend voor het milieu enz. Dus waarom?», en «Waarom uw natuurlijke schoonheid verbergen onder make-up? Top!», is de algemene teneur.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/jitske-van-de-veire-gaat-zonder-make-door-het-leven-zo-bevrijdend-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels