HomeNieuwsEntertainmentEmotionele Rose Bertram reageert op overlijden papa: “Je was mijn beste vriend”

Emotionele Rose Bertram reageert op overlijden papa: “Je was mijn beste vriend”

Het Vlaamse topmodel Rose Betram heeft op Instagram emotioneel gereageerd op het plotselinge overlijden van haar vader. “Ik zal ervoor zorgen dat je trots op me kan blijven”, klinkt het.

Woensdag raakte bekend dat Dave Bertram om het leven is gekomen door koolstofmonoxidevergiftiging. Het levenloze lichaam van de 44-jarige vader van Rose Bertram werd dinsdag ontdekt in zijn caravan in Nieuwpoort.

Wellicht is een kookpot op het vuur blijven staan en heeft die vuur gevat. Het brandje doofde vanzelf, maar de combinatie van CO-vergiftiging en rookintoxicatie werd het slachtoffer allicht fataal. Ook zijn hond heeft het ongeluk niet overleefd.

Onbeschrijfelijk verdriet

Het vreselijke nieuws sloeg voor Rose in als een bom. Het 24-jarige, Kortrijkse model plaatste een emotioneel bericht op haar Instagram. “Papa, ik weet niet waar te beginnen. Ik kan mijn verdriet niet beschrijven. Het spijt me enorm dat ik je niet kon helpen. Ik ben er kapot van, omdat je je nooit kan voorbereiden op dergelijk onverwacht nieuws. Ik weet dat je enorm trots op me was. Ook al zal ik het je nooit meer horen zeggen, weet ik dat je dat was. En ik zal ervoor zorgen dat je trots op me kan blijven. Nu ben je er niet meer en daar kan ik niets aan veranderen. Ik ben diep bedroefd. Je was zo jong, je was mijn beste vriend. Dankzij jou ben ik geworden wie ik ben. Rust in vrede, papa. Ik hou van je. Ik kan dit echt niet geloven”, klinkt het.

Het bericht Emotionele Rose Bertram reageert op overlijden papa: “Je was mijn beste vriend” verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels