HomeNieuwsEntertainmentPink krijgt als eerste internationale artiest ooit prestigieuze BRIT Award

Pink krijgt als eerste internationale artiest ooit prestigieuze BRIT Award

Zangeres Pink blijft maar in de de prijzen vallen. Daags na de onthulling van haar ster op de Hollywood Walk of Fame kreeg, maakte de organisatie van de BRIT Awards bekend dat ze de Amerikaanse zangeres willen eren met de Outstanding Contribution to Music Award.

 

Hiermee wordt Pink de eerste niet-Britse artiest die dDe zangereeze prijs in ontvangst mag nemen. Ze deelde het bericht van de BRIT Awards via Twitter en zette er een hartje bij. Men zou kunnen stellen dat Pink op een roze wolk zit (badum tss). Fans reageerden alvast dolenthousiast en noemden de prijs “meer dan verdiend”.

 


 Illustere voorgangers

De zangeres komt met de award in een illuster Brits rijtje te staan. Eerder gingen David Bowie, Elton John, Queen en de Spice Girls haar voor. “Sinds het begin van mijn carrière zijn Britse fans een van de meest loyale en fantastische geweest. Ik ben zeer dankbaar dat deze eer mij ten deel valt en ik toetreed tot een indrukwekkende groep Britse iconen”, aldus P!nk in een statement naar de pers.

De award-uitreiking vindt op 20 februari plaats in de Londense O2 Arena, waar Pink tevens de show zal afsluiten met een optreden.

 

Het bericht Pink krijgt als eerste internationale artiest ooit prestigieuze BRIT Award verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels