Vind ons op

Zita

Drake stelt concerten in Antwerpen en Amsterdam weer uit en fans zijn woedend

Entertainment

Drake stelt concerten in Antwerpen en Amsterdam weer uit en fans zijn woedend

Drake heeft zijn concerten in Amsterdamse Ziggo Dome en in het Sportpaleis in Antwerpen in april uitgesteld. Zo goed als al die optredens kregen al een nieuwe datum, maar toch zijn de fans niet te spreken over de beslissing. Waarom het tourschema aangepast werd, is niet duidelijk.

Pech voor de fans van Drake. De concerten die de Canadese rapper in april in de Ziggo Dome in Amsterdam en in het Antwerpse Sportpaleis ging geven, zijn naar een ander moment verplaatst. Een van de drie optredens in Nederland en een van de twee in België zijn zelfs volledig afgelast. En hoewel de organisatie iedereen gelijkwaardige of betere zitplaatsen belooft voor de nieuwe data, zijn toch heel wat fans niet te spreken over de beslissing. Het kan hen dan ook heel wat geld kosten.

Kosten vliegtuigtickets zijn ze kwijt

Concerten van grote sterren in Amsterdam zijn voor veel mensen namelijk een uitgelezen kans om eens naar de Nederlandse stad te reizen. Door de verplaatsing van het optreden krijgen de fans wel een compensatie voor hun toegangsticket, maar de kosten van de vliegreis zijn ze kwijt. En die kunnen oplopen tot wel 1.000 euro.

Drake ging normaal gezien op 19 en 20 april naar België afzakken, maar die concerten zijn nu vervangen door één datum: 13 april. In Nederland zijn de concertdata aangepast van 23, 25 en 26 april naar 15 en 16 april. Noch Drake, noch zijn entourage heeft al uitleg gegeven bij de aanpassingen in het schema. De Canadese rapper is momenteel op tour met zijn ‘The Assassination Vacation Tour’.

Het bericht Drake stelt concerten in Antwerpen en Amsterdam weer uit en fans zijn woedend verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top