HomeNieuwsEntertainmentVIDEO. Trailer van nieuwste Quentin Tarantino eindelijk te zien

VIDEO. Trailer van nieuwste Quentin Tarantino eindelijk te zien

We hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk krijgen we de eerste beelden te zien van het nieuwe hersenspinsel van Quentin Tarantino. Maak kennis met ‘Once Upon a Time in Hollywood’.

Vier jaar na de succesfilm ‘The Hateful Eight’ kunnen we nog eens genieten van heerlijk kijkvoer uit de prettig gestoorde hersenpan van Quentin Tarantino. De 55-jarige Amerikaanse regisseur deed ook deze keer beroep op niet de minste Hollywood-acteurs: onder meer Leonardo DiCaprio, Brad Pitt, Margot Robbie, Al Pacino, Kurt Russell en de onlangs overleden Luke Perry zijn te zien in de spannende misdaadfilm, alweer Tarantino’s nummer negen.

Knappe buurvrouw

‘Once Upon a Time in Hollywood’ situeert zich in de zomer van 1969 en volgt het levensverhaal van Rick Dalton (Leonardo DiCaprio), een tv-acteur die tevergeefs op zoek is naar een blitzcarrière in de filmindustrie, vergezeld van zijn rechterhand en stuntman Cliff Booth (Brad Pitt). Tot hun aandacht gevestigd wordt op de knappe buurvrouw Sharon Tate (Margot Robbie). Dat verhaaltje duurt echt niet lang, want al snel wordt ze door een duistere sekte vermoord. En dan zit het spel op de wagen…

‘Once Upon a Time in Hollywood’ komt in augustus 2019 op het Vlaamse, witte doek.

Het bericht VIDEO. Trailer van nieuwste Quentin Tarantino eindelijk te zien verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels