HomeNieuwsEntertainmentDochtertje Ann Van Elsen van trap gevallen: "Ons hart en onze wereld...

Dochtertje Ann Van Elsen van trap gevallen: “Ons hart en onze wereld stonden stil” (foto’s)

’t Waren even bange momenten ten huize Ann Van Elsen.

“Gisteren enorm geschrokken en efkes alles terug in perspectief gezien door onze jongste kadet… Ze is van de trap gevallen, zelfs niet door een onoplettendheid want ze stond naast mijn man. Op een fractie van een seconde was ze vertrokken en hij kon ze niet meer grijpen”, opent Ann op haar Instagram Story.

“Ons hart en onze wereld stonden stil. Wij hebben zo ongelofelijk veel geluk dat ze er zo ongeschonden is uitgekomen. Dankbaarheid is ’t enige wat we kunnen voelen”, gaat ze verder.

Gelukkig stelt dochtertje Jackie-Lou het dus goed. Wel moest ze met de ambulance naar het ziekenhuis gebracht worden. En over de ambulanciers én de dokter heeft Ann niets dan lof. “Ik kon alleen maar kijken met tonnen respect voor wat die mensen doen. Ze doen echt iets heel nuttigs met hun leven. We klagen vaak over ons land, en toegegeven, de politiek is een soep. Maar als ik rond me keek in het ziekenhuis drong, naast het oneindige besef dat we zoveel geluk met ons meisje hadden, tot me door hoeveel geluk wij hier hebben met onze gezondheidszorg. Dankjewel!”

In de filmpjes, waarvan we onderaan dit artikel enkele screenshots tonen, zien we een flinke Jackie-Lou en een opgeluchte Ann Van Elsen het verhaal doen. Beiden komen er dus met de schrik van af. Gelukkig maar!

Foto: BELGA

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels