HomeNieuwsEntertainmentDochter van Madonna choqueert met okselhaar: «Wow, daar moet je lef voor...

Dochter van Madonna choqueert met okselhaar: «Wow, daar moet je lef voor hebben!» (foto)

Lourdes Leon, de oudste dochter van Madonna, heeft een foto gedeeld waarop ze haar okselhaar ostentatief laat zien. Het kiekje lokt heel wat reacties uit op sociale media.

Lourdes Leon was maandagavond van de partij op het Met Gala, het jaarlijkse benefietevenement voor de modeafdeling van het Metropolitan Museum of Art. Ze droeg er een prachtig topje van Moschino en een rok van ontwerper Jeremy Scott.

Meningen verdeeld

Het 24-jarige model viel echter vooral op door het feit dat ze haar okselhaar opzettelijk toonde. Een foto daarvan gaat viraal op sociale media, waar de meningen verdeeld zijn. «Wow, je moet lef hebben om dit te tonen op een van de meest prestigieuze mode-events», «Ik hou van je naturelle oksels. Het is zo erotisch en sexy», «Ja, meid, doe je ding!», maar ook «Dit is walgelijk», en «Ze scheerde haar hele lichaam, behalve haar oksels die het hardst ruiken tijdens het zweten. Ze wil gewoon aandacht», klinkt het onder meer in de reacties.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/dochter-van-madonna-choqueert-met-okselhaar-wow-daar-moet-je-lef-voor-hebben-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels