HomeNieuwsEntertainmentDit was het (niet zo succesvolle) eerste cadeau van prins William aan...

Dit was het (niet zo succesvolle) eerste cadeau van prins William aan Kate

Wie nog maar net een nieuwe relatie heeft, weet vast dat het niet makkelijk is om een geschikt cadeau te vinden voor je nieuwe partner. Je kent elkaar nu eenmaal nog niet zo lang, je wil niet dat het te klein is, maar ook niet te groot… Wees gerust, je bent niet de enige die zich het hoofd breekt.

Zelfs in koninklijke kringen blijkt het eerste cadeau een dingetje te zijn. Althans, dat is toch wat de Britse prins William laat vermoeden. In een podcast van voetballer Peter Crouch op BBC Radio 5 Live had de prins het uitgebreid over het eerste cadeau dat hij kocht voor hertogin Kate.

“Wat gebeurt er?”

William en Kate leerden elkaar kennen in 2001 aan de University of St Andrews en vormen sinds 2003 een koppel. En net zoals in elke relatie kwam er ook voor prins William een moment dat hij zichzelf verplicht zag om Kate een eerste cadeau te geven. Dat was, op z’n zachtst gezegd, geen succes. “Toen we nog maar net samen waren heb ik mijn vrouw (Kate) een verrekijker cadeau gedaan. Daar herinnert ze mij nog maar al te vaak aan. Ik had de verrekijker ingepakt en ik was ervan overtuigd dat het een goed cadeau was. Ik heb nog geprobeerd om haar te overtuigen. Ik zei: ‘Kijk eens hoe geweldig hij is, hoe ver je ermee kan kijken!’ En zij keek me gewoon aan met een blik die zei: ‘Het is een verrekijker, wat gebeurt er?’ Dat was geen goede dag. Eerlijk, ik weet nog altijd niet wat me toen bezielde.” Wat je eerste geschenk aan je partner is, hangt natuurlijk af van persoon tot persoon, maar de kans is dus groot dat een verrekijker geen goede zet is.

Het bericht Dit was het (niet zo succesvolle) eerste cadeau van prins William aan Kate verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels