HomeNieuwsEntertainmentClara Cleymans poseert onopgemaakt in fotoshoot

Clara Cleymans poseert onopgemaakt in fotoshoot

Actrice Clara Cleymans heeft haar natuurlijke zelve getoond in een ochtendshoot. In het aansluitende interview vertelt ze hoe ze door ouder te worden meer van zichzelf durft te geven bij het acteren.

De 30-jarige actrice uit onder meer ‘De Ridder’ en de musical ’40-’45 deed de naturelle shoot voor het online magazine The Dreamers. Dat er geen make-up aan te pas kwam, vond ze erg leuk. “Heerlijk luie shoot. Fotografe ontvangen in pyjama. Geen schminkgedoe. En een beetje zitten op bed. Mooi zo”, klinkt het op Instagram.

Huilend wakker worden

Cleymans vertelt in het interview dat ze gefascineerd is door dromen. Zelf droomt ze vaak heel intens. “Ik droom vaak over wat er in de wereld gebeurt. En over angst. Of over kinderen en baby’s. Of dat er iets met Jeanne gebeurt. Dan word ik huilend wakker en moet ik getroost worden. Maar dromen kunnen ook pure poëzie zijn. Ik ben blij dat ik veel droom. Het is een fascinerende extra wereld waar wetenschappelijk nog altijd weinig over te vinden is”, zegt de moeder van één.

Wijsheid met de jaren

Onlangs stapte de Antwerpse actrice op tram 3, maar ze wordt het liefst omringd door oudere mensen, die meer levenswijsheid hebben. “Mijn lieven zijn altijd ouder geweest, Jo is 46. Oudere mensen rondom je dragen een wijsheid uit. Ze vertellen je wat er staat te gebeuren in het leven. Maar ik wil vooral zelf leren wat er komen zal. Neem nu de musical 40-45. Ik heb die meer dan 100 keer gespeeld. Dat is een groeiproces. Iets wat steeds beter gaat.”

Voorrecht om te mogen acteren

“Als ik nu terugkijk op vier jaar ‘De Ridder’, dan denk ik ook dat ik het vandaag beter kan. Ik wéét nu dat ik met ouder worden, beter speel. Ik heb minder gêne. Ik durf meer alles te geven. Woede, verdriet, schaamte. Pas nu weet ik echt waarom ik graag acteer. Het is een spel. Dan wordt het plots heel bevrijdend. Het is een voorrecht om zo te mogen leven. Om een paar keer per dag te mogen blèten, om je te laten ontroeren en erin af te dalen. Omdat het fictie is”, besluit ze.

Lees ook : Actrice Clara Cleymans in het geheim getrouwd

Het bericht Clara Cleymans poseert onopgemaakt in fotoshoot verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels