HomeNieuwsEntertainmentZo ziet Ianthe Tavernier eruit als prinses Jasmine in ‘Aladdin’-musical (foto)

Zo ziet Ianthe Tavernier eruit als prinses Jasmine in ‘Aladdin’-musical (foto)

‘De Buurtpolitie’-actrice Ianthe Tavernier vertolkt binnenkort de rol van Jasmine in de nieuwe ‘Aladdin’-musical. Ze ziet er alvast heel feeëriek uit.

Binnenkort speelt de familiemusical ‘Aladdin’ in Antwerpen. De hoofdrollen zijn weggelegd voor Giovanni Kemper (Aladdin) en Ianthe Tavernier. De 30-jarige actrice en zangeres lichtte alvast een tipje van de sluier op. Ze postte haar sprookjesachtige Jasmine-look op Instagram.

Fan van Disney

Eerder kroop Tavernier al in de huid van Ariël in de musical ‘The Little Mermaid’. Met Jasmine schrijft ze dus alweer een Disneyfiguur bij op haar palmares. “Ja, blijkbaar klinkt mijn stem nogal prinsessenachtig. Maar ik ben wel fan van Disney. Als kind heb ik al die films gezien. En voor mijn rol van Jasmine ga ik Aladdin zeker nog eens herbekijken”, vertelde ze eerder in Het Laatste Nieuws.

Behalve Kemper en Tavernier zijn er ook rollen weggelegd voor Kobe Van Herwegen (Geest) en Ann Van den Broeck. ‘Aladdin’ speelt vanaf 18 mei tot en met 9 juni in Stadsschouwburg Antwerpen, Ethias Theater Hasselt en Capitole Gent.

Het bericht Zo ziet Ianthe Tavernier eruit als prinses Jasmine in ‘Aladdin’-musical (foto) verscheen eerst op Metro.

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels