HomeNieuwsEntertainmentCharlotte Timmers over haar naaktscène in ‘Zillion’: «Het zijn ook maar borsten,...

Charlotte Timmers over haar naaktscène in ‘Zillion’: «Het zijn ook maar borsten, hé»

Charlotte Timmers gaat in de nieuwe kaskraker ‘Zillion’ uit de kleren. Daar heeft ze momenteel geen probleem mee, al hoopt ze dat dat gevoel zo blijft. «We zullen zien hoe ik mij daar over twintig jaar bij voel», klinkt het.

Moet het nog gezegd dat ‘Zillion’ momenteel in de zalen draait? Charlotte Timmers vertolkt daarin de rol van Vanessa, de vriendin van uitbater Frank Verstraeten. De 34-jarige actrice, die in het echte leven een koppel vormt met regisseur Robin Pront, viel voor haar rol maar liefst 7 kilo af. Daar was een goede reden voor. «Omdat in de jaren 90 een Miss België vaak nog een stuk magerder was dan ik toen ik gecast werd. Gelukkig is er nu een grotere aanvaarding van alle lichamen en maten, maar heel skinny paste bij de sfeer van de film, dus is er de weloverwogen keuze gemaakt om me wat te laten afvallen. Meer bewegen en dieet volgen. Alles werd onder professionele begeleiding gedaan, en ik had voldoende tijd om dit gezond aan te pakken en niet te gaan crashdiëten», legt ze uit in Story.

Goed gevoel

Op een bepaald moment in de film zien we Charlotte in haar blootje. Daar heeft ze (voorlopig) geen spijt van. «Het is niet dat ik daarvoor sta te springen, maar laat ons zeggen dat ik er een goed gevoel aan overhoud. Vanessa toont haar borsten niet om iemand seksueel te verleiden, maar meer uit wraakzucht. En we zullen zien hoe ik mij daar over twintig jaar bij voel. Ofwel denk ik van: ik had het niet moeten doen. Of ik heb eerder iets van: goed dat je het toen hebt gedaan, want nú moet je het niet meer doen», lacht ze.

Bijzondere situatie

Voor haar vriend Robin was het misschien iets lastiger… «De situatie werd wel even benoemd omdat het allemaal bijzonder is, maar na de laatste take zei hij tegen de crew: ‘Nu is het genoeg, stoppen met kijken!’ (lachje) Ach, zo’n crew van 30 man is het minste van mijn zorgen. Hopelijk komt er veel volk naar ‘Zillion’ kijken en dan ziet heel Vlaanderen me naakt. Het zijn ook maar borsten, hé», besluit ze.

Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/charlotte-timmers-over-haar-naaktscene-zillion-het-zijn-ook-maar-borsten-he

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels