HomeNieuwsEntertainment‘Temptation’-Jolien krijgt opvallende vraag na deze beelden: «Ben je terug zwanger?!»

‘Temptation’-Jolien krijgt opvallende vraag na deze beelden: «Ben je terug zwanger?!»

Jolien, die we nog kennen uit ‘Temptation Island’, reageert met gefronste wenkbrauwen op het vermoeden dat ze in verwachting zou zijn. «Dat is nu al de derde die het vraagt», klinkt het.

Jolien Puype kennen we vooral van haar passage met Herbert in ‘Temptation Island 2017’. Intussen is het koppel nog steeds gelukkig samen en hebben ze twee kinderen, een zoontje Emilio en een dochtertje Ana Luisa.

In zwembad springen

De 29-jarige blondine vertoefde onlangs in Ibiza en maakte daar een video met een leuk effect waarbij ze op haar bed springt en vervolgens in het zwembad belandt. Ze deelde het bewuste filmpje én een ‘achter de schermen’-video op Instagram. «Zo cool gedaan!», klinkt het unaniem in de reacties.

Vrouwelijk lichaam

Tijdens een vragenuurtje op Instagram vroegen sommigen zich echter af «of ze terug zwanger is». Daar heeft ze een duidelijk antwoord op. «Dat is nu al de derde die het vraagt. Neen, ik ben niet zwanger. Als je een buikje ziet, is dit gewoon een vrouwelijk lichaam», repliceert ze.

Instagram Stories / @jolienpuype

Instagram CkYUsuGD_ok


Hieronder het uiteindelijke resultaat:

Instagram CkTiAFfDK3g


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/temptation-jolien-krijgt-opvallende-vraag-na-deze-beelden-ben-je-terug-zwanger

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels