HomeNieuwsEntertainmentActrice Yolanthe Cabau lokt kritiek uit met outfit: «Je borsten vallen er...

Actrice Yolanthe Cabau lokt kritiek uit met outfit: «Je borsten vallen er bijna uit!» (foto)

De Nederlandse actrice en presentatrice Yolanthe Cabau krijgt heel wat (gemengde) reacties op een foto die ze deelde op Instagram. «Is dat de nieuwe mode?!», klinkt het onder meer.

Yolanthe Cabau poseerde onlangs in een opvallende outfit voor een fotoshoot. De 37-jarige ex van voetballer Wesley Sneijder deelde een kiekje van het resultaat op Instagram.

Bewondering en bedenkingen

Daar wordt er verdeeld gereageerd op de foto. Heel wat volgers uiten hun bewondering, al hebben sommigen hun bedenkingen erbij. «Onvoorstelbaar mooi», «Wat een knappe vrouw ben jij toch», en «Meer dan een powervrouw», lezen we onder meer in de reacties. Maar ook: «Bovenstuk is te klein, ziet er raar uit», «Is dat de nieuwe mode, die borsten onder de kleding uit?! Ik vind het werkelijk hilarisch als je er zo bij gaat lopen, heeft niks meer met mooi of hot te maken», en «Je borsten vallen er bijna uit!», luidt het ook.

Instagram CkXIB26p3Oa


Dit artikel verscheen eerst op Metro: https://nl.metrotime.be/entertainment/actrice-yolanthe-cabau-lokt-kritiek-uit-met-outfit-je-borsten-vallen-er-bijna-uit-foto

Populaire Artikels

NIEUWSBRIEF

Elke dag het leukste nieuws in jouw mailbox ontvangen?

Gelijkaardige Artikels