Vind ons op

Zita

Entertainment

Julie Vermeire verklapt haar geheim om af te vallen

De dochter van Jacques Vermeire, Julie, heeft op Instagram uitgelegd waarom en hoe ze de laatste tijd afgevallen is. Het was haar volgers immers opgevallen dat ze slanker geworden is.

De 20-jarige studente kreeg de afgelopen tijd veel vragen over haar slanke lichaam. In een Instagrampost legt ze uit dat ze niet ongelukkig was met haar lijn, maar dat ze de laatste jaren enkele kilo’s was bijgekomen en daarom besloot om actie te ondernemen. “Ik wou een gezondere levensstijl opbouwen puur voor mezelf. Daarom ben ik in oktober naar een diëtiste geweest om enkele tips te vragen hoe ik dit best aanpakte. Ik ben grotendeels mijn voedingspatroon beginnen aanpassen.”

Belegde broodjes zijn boosdoeners

“In de ochtend eet ik magere yoghurt met fruit, in de middag neem ik mijn boterhammen (bruin brood met mager beleg) mee naar school i.p.v. broodjes te kopen. De broodjes waren echt grote boosdoeners voor mij omdat het zo gemakkelijk is als je op school bent. En dan in de avond probeerde ik in het begin veel groenten te eten met kip of vis, een patatje mag zeker ook, dat geeft je een meer verzadigd gevoel! En pasta één keer per week. Als tussendoortjes probeer ik fruit of gezondere koekjes te eten”, klinkt het.

Sporten en water drinken

De Antwerpse blondine benadrukt dat voeding niet alleen de sleutel tot succes is. “En het belangrijkste van alles: combineren met sport! En véél water drinken! Ik ging in het begin zeker vijf keer per week een halfuurtje lopen gecombineerd met tien minuten buikspieroefeningen met een filmpje op YouTube. Het filmpje dat ik gebruik is “10minute ab workout” van Alexis Ren. Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de lieve reacties, want dit doet enorm deugd en motiveert me enorm! Nu eet ik terug normaler, maar ik combineer het gewoon met sporten. Ik hoop dat deze uitleg jullie een beetje vooruit helpt!”, schrijft ze.

View this post on Instagram

Hey allemaal, ik kreeg de laatste tijd veel berichtjes van jullie met de vraag of ik ben afgevallen en tips heb hoe je dit moet doen. Eerst en vooral, ik was niet ongelukkig maar ik merkte dat ik de laatste jaren enkele kilo's was bijgekomen en ik wou een gezondere levensstijl opbouwen puur voor mezelf. Daarom ben ik in oktober naar een diëtiste geweest om enkele tips te vragen hoe ik dit best aanpakte. Ik ben grotendeels mijn voedingspatroon beginnen aanpassen. In de ochtend eet ik magere yoghurt met fruit, in de middag neem ik mijn boterhammen ( bruin brood met mager beleg) mee naar school ipv broodjes te kopen. De broodjes waren echt grote boosdoeners voor mij omdat het zo gemakkelijk is als je op school bent. En dan in de avond probeerde ik in het begin veel groenten te eten met kip of vis, een patatje mag zeker ook, dat geef je een meer verzadigd gevoel! En pasta 1 keer de week. Als tussendoortjes probeer ik fruit of gezondere koekjes te eten. Ik heb nu ook kookboeken gekocht van Pascale Naessens en Sandra Bekkari, .. en daar ik haal ik ook veel goeie en lekkere gerechtjes uit. En het belangrijkste van alles, combineren met sport! en véél water drinken! Ik ging in het begin zeker 5 keer per week een halfuurtje lopen gecombineerd met 10 minuten buikspieroefeningen met een filmpje op youtube. Het filmpje dat ik gebruik is "10minute ab workout"van Alexis Ren. Ik wil jullie ook allemaal bedanken voor de lieve reacties want dit doet enorm deugd en motiveert me enorm! Nu eet ik terug normaler maar ik combineer het gewoon met sporten. Ik hoop dat deze uitleg jullie een beetje vooruit helpt! Liefs, Julie ❣

A post shared by Julie Vermeire (@julievermeire) on

View this post on Instagram

Sunshine on my mind

A post shared by Julie Vermeire (@julievermeire) on

Het bericht Julie Vermeire verklapt haar geheim om af te vallen verscheen eerst op Metro.

Meer in Entertainment

Meest gelezen

Nieuwsbrief

Ad

To Top